Spring naar content

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: CJIB geeft thuis bij schulden

24 mei 2022

In deze webinar van Schouders Eronder van 19 mei gaan experts en uitvoerders in gesprek over hoe we samen tot haalbare betalingsregelingen kunnen komen. Wat is er binnen de kaders van wet en regelgeving al mogelijk? Hoe steek je de communicatie tussen burger en incassomedewerker het beste in? En welke hulp bieden instanties als het CJIB en de Belastingdienst?

Het CJIB geeft thuis bij schulden

Ook het CJIB biedt verschillende mogelijkheden om burgers met betalingsachterstanden te helpen;  van uitstel van betaling tot een noodstopprocedure. In sommige situaties vraag het om een persoonlijke benadering. Ben jij als professional op de hoogte van de mogelijkheden? Het CJIB praat je hierover bij. Met deze kennis kun je als professional burgers met betalingsachterstanden eerder en beter helpen om te komen tot haalbare betalingsregelingen zodat zij aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen. 

Gerelateerde artikelen

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: gegevens delen

In de opname van het ochtendprogramma van de Praktijkdag van Schouders Eronder kun je de verschillende sprekers terugkijken.

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: samenwerken met de Belastingdienst en Toeslagen

In de opname van de Praktijkdag van Schouders Eronder kun je de presentatie van de Belastingdienst en Toeslagen terugkijken.

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: gebruik van data bij incasso

In deze webinar van Schouders Eronder gaan experts en uitvoerders in gesprek over hoe we samen tot haalbare betalingsregelingen kunnen komen. Wat...