Spring naar content

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: ontwikkelingen beleid en wet- en regelgeving

24 mei 2022

In deze webinar van Schouders Eronder gaan  experts en uitvoerders in gesprek over hoe we samen tot haalbare betalingsregelingen kunnen komen. Wat is er binnen de kaders van wet en regelgeving al mogelijk? Hoe steek je de communicatie tussen burger en incassomedewerker het beste in? En welke hulp bieden instanties als het CJIB en de Belastingdienst? 

De laatste ontwikkelingen

Welke veranderingen hebben de afgelopen jaren plaatsgevonden die het treffen van een passende regeling bevorderen? In deze masterclass word je in 30 minuten bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van beleid, wet- en regelgeving. Deze kennis kan jou helpen om vaker en sneller tot een passende regeling te komen. 

Haalbare betalingsregelingen

Waarom loopt het treffen van een haalbare betalingsregeling nog te vaak spaak? En wat kunnen we samen doen om dit te verbeteren en te veranderen? 

Gerelateerde artikelen

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: CJIB geeft thuis bij schulden

In deze opname van de Praktijkdag 'Samen komen tot haalbare betalingsregelingen' geeft het CJIB inzicht in welke mogelijkheden zij burgers met betalingsachterstanden bieden.

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: gegevens delen

In de opname van het ochtendprogramma van de Praktijkdag van Schouders Eronder kun je de verschillende sprekers terugkijken.

Webinar Samen komen tot haalbare betalingsregelingen: samenwerken met de Belastingdienst en Toeslagen

In de opname van de Praktijkdag van Schouders Eronder kun je de presentatie van de Belastingdienst en Toeslagen terugkijken.